Diensten

Wij leveren verschillende diensten voor de opdrachtgever:

Advisering en verkoop
Door onze kennis uit de praktijk en een gezonde dosis enthousiasme zijn we in staat een goed advies te geven voor een specifiek probleem. Zoeken naar de speld in de hooiberg is niet meer nodig want onze leveranciers hebben die al voor u gevonden, u heeft alleen een advies nodig wel product voor u van toepassing is. Ook als leverancier, of fabrikant is het belangrijk om de juiste contacten te vinden in de markt waarmee uw product wordt toegepast op een zo breed mogelijk gebied en toch de kwaliteit gewaarborgd blijft. Infra Contract is in te zetten voor de advisering van uw product bij de klanten, we spreken hier van een langdurige samenwerking want uw product heeft introductie, praktijkvoorbeelden, feedback en continuiteit nodig om een succes van uw product te waarborgen

Spoedreparaties  
We gebruiken een aantal producten die zo specifiek in hun gebruik zijn dat dit in eigen beheer gebeurt, bij een schade aan het wegdek door gevallen lading, brand, klapband of ongeval is vaak het repareren van het wegdek zo spoedig mogelijk om rafeling of gevaarlijke situaties te voorkomen. Met de producten die we voor deze specifieke schades gebruiken is na het aanbrengen meestal een 15 minuten later het wegdek gerepareerd en klaar om vrijgegeven te worden voor het verkeer.

Warme bitumenband
De Tokomat is een machine die gebruik maakt van een gepatenteerd verwerkingsysteem wat er voor zorgt dat er een warme bitumenband tegen het contactvlak wordt geperst zonder dat deze van vorm veranderd. de bekende slogan : “What you see is what you get” is in deze dan ook wel heel erg van toepassing want het materiaal is na het aanbrengen niet meer onderhevig aan wegzakken, wegspoelen of vormverlies maar staat net als de traditionele bitumenband strak tegen het contactvlak met een gegarandeerde hoogte en dikte over het gehele werkvak.
Het materiaal wat wordt gebruikt is van dezelfde fabrikant als de bekende Tok-Band SK en is dus ook direct te gebruiken als alternatief op dit veel voorgescheven Denso product.

Machinaal afplakken
Het afplakken van belijning of suggestiestroken bij een slijtlaag of coatinglaag op het asfalt is behoorlijk arbeidsintensief werk. Met allerlei oplossingen is reeds geprobeerd om het werk wat makkelijker te maken maar onze machine kan machinaal doen wij gemiddeld 2 KM/u aan tape aanbrengen en kunnen wij in breedtes van 10 Cm en 15 Cm over langere stukken te werk gaan. Het is een totaalpakket wat we hier in aanbieden en daarmee leveren we zowel de speciale tape, we brengen het aan en u kunt daarna direct aan de slag met de slijtlaag of coating zonder oponthoud.
Er wordt ons vaak gevraagd of we het er ook weer afhalen, daar kunnen we eenvoudig op antwoorden : Nee helaas. Dit komt omdat wij met 2 km/u vaak voorop rijden terwijl de tape bij het beginpunt er afgehaald moet worden. het is daarom eigenlijk onmogelijk om op beide plekken tegelijk te zijn zonder dat er oponthoud ontstaat.